Галерија Дупница

Кампањата за подигање на свеста е организирана на 09.03.2022, 10.03.2022, 11.03.2022

Основен курс за заштита од пожари и обука за деца во Дупница беше организиран на 28.02, 01.03 и 02.02.2022 година за деца

На 23.02, 24.02 и 25.02.2022 година за лица со попреченост.

На 16.03, 17.03 и 18.03 во Дупница беше организиран заеднички семинар на кој учествуваа 20 учесници од Северна Македонија и 20 од Бугарија.

На 14.02.2022 година беше финализиран конкурсот за есеи „Бледо сина точка“ (Улогата на поединецот во зачувување на природата) и беа доделени сертификати на сите учесници и награди на победниците.

На 22.03.2022 година во Дупница се одржа завршна конференција.

mk_MK