Добредојдовте на нашата платформа:

Младина
за
Животна средина

Прес-конференција во општина Карбинци

Општина Карбинци на 10.12.2021 година организираше прес-конференција...

Основен курс за заштита од пожари

Основен курс за заштита од пожари и обука за деца во гимназијата Карбинци.

Конкурс за есеј

Отворање на конкурсот за есеј „Бледо сина точка“ (Улогата на поединецот да ја зачува природата)

mk_MK