Свесност

„Секогаш подготвен, секогаш безбеден“

Кампања за подигање на свеста „Секогаш подготвен, секогаш безбеден“

Изработка на концепт за кампања - Организација на Инфо тури

земја, глобус, планета-11015.jpg

„Бледо сина точка“

Отпочнување на конкурсот за есеи „Бледо сина точка“

Улогата на поединецот во зачувување на природата - специјална тематска награда

Стана член на нашиот тим

mk_MK