Галерија Карбинци Фотографии

Прес-конференција во Карбинци декември 2021 година

Основен курс за заштита од пожари во Карбинци Дел 1

Основен курс за заштита од пожари во Карбинци дел 2

Основен курс за заштита од пожари во Карбинци и сертификати

Кампања за подигање на свеста во Карбинци

mk_MK