Аутсорсинг

и волонтирање во ЕУ

Инспирирање на младите луѓе да го исполнат својот потенцијал

Во Еуродеск веруваме дека информациите се клучни за отклучување на потенцијалот на новите генерации. Еуродеск работи со над 1600 младински информативни пунктови во 36 земји кои ги информираат младите за можностите за мобилност и ги поттикнуваат да станат активни граѓани.

Можности за заминување во странство - Практикантство - Практикантство - Грантови

Еколошки волонтерски можности

Волонтерството во животната средина е вашата шанса да ја заштитите нашата природа на копно, како и под вода. Ако ја сакате одличната работа на отворено и практична работа, тогаш нашите проекти за заштита на природата ќе бидат совршен избор за вас!

Програма за стажирање во животната средина во Јужна Африка, Африка, Азија, Латинска Америка или Австралија.

Започнете со вашите доброволни услуги со нас

mk_MK